Vrienden en vriendinnen van SV De 100 Meter Crew, Wat was het gezellig in Veghel.

Zondag 26 november 2023 zijn we te gast in Andel voor de laatste 100 meter wedstrijd van 2023, die meetelt voor de titel "beste 100 meter luchtgeweerschutter van Nederland"
Wie wordt tweede ?

Ook hier geldt dat iedereen welkom is, de schutters die KKV schieten graag hun verlof laten zien.
Wij schieten natuurlijk volgens SV De 100 Meter Crew spelregels.

Waar : Schietsportvereniging “De Rommert”
Neer-Andelseweg 6e
4281 KL Andel
Tijd : 10.00 uur tot 17.00 uur. (baan en tijdindeling uiterlijk tot 13:00 uur)
Wie : max. 60 plekken voor wedstrijdschutters.
De FX panthera kan voor de laatste keer gebuikt worden door schutters die eens aan deze buks en onze wedstrijd wil proeven. Kosten €25,= incl lood, en dan gaat er één iemand gelukkig worden. We kunnen niet vaak genoeg de Firma Krale bedanken voor deze stunt.
Waarschijnlijk hebben wij nog meer goodies vam andere ondersteuners. WaffenMeister, MH schietsport, Shogun, T-shirts België en Rifle-tech.

Inschrijven op https://www.100metercrew.nl , deelname geschiedt op binnenkomst inschrijving! Deze sluit altijd de donderdagavond voor de wedstrijd.
Let op of je een bevestigingsmail gekregen hebt. Zo niet, heb je waarschijnlijk niet op "bevestigen" geklikt.
Belangrijk: Meld je aan met het juiste deelnemersnummer. Je kunt dit vinden op de website. Indien je een deelnemersnummer van een ander gebruikt, klopt jouw score niet in de uitslagen. Erger is dat de score van die ander dan ook niet klopt.
Heb je nog geen deelnemersnummer? Gebruik dan 999.
Indien er voldoende tijd is kunnen de luchtschutters die een verlof hebben een tweede vuurwedstrijd schieten met hun vuurwapen. De kosten hier voor zijn €12.=

Entree : wedstrijdschutters €17,= graag gepast betalen.

Trofeeën voor Fully Naked 1ste 2de 3de plaats.
Trofeeën voor Fully Dressed 1ste 2de 3de plaats.
Trofeeën voor KKV 1ste 2de 3de plaats.
Trofee voor CTC.
En natuurlijk wordt de hoogste score die er met de “leen” FX geschoten is ook beloond.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100 meter wedstrijd in Oirlo bij SSV Remington.

Versoepelingen corona: wedstrijden mogen weer! (klik hier voor het volledige KNSA bericht)

En dus gaat De 100 Meter Crew weer gelijk voor jullie aan de gang met nog een wedstrijd. Meer data volgen hopelijk spoedig maar schrijf je snel in voor de wedstrijd van zondag 3 oktober bij SSV Remington in Orlo:

HIER INSCHRIJVEN

 

100 meter wedstrijd in Ochten bij Le Cartouche.

Versoepelingen corona: wedstrijden mogen weer! (klik hier voor het volledige KNSA bericht)

En dus gaat De 100 Meter Crew weer gelijk voor jullie aan de gang. Meer data volgen hopelijk spoedig maar schrijf je snel in voor de wedstrijd van zondag 18 juli bij Le Cartouche in Ochten:

HIER INSCHRIJVEN

 

Agenda 2020

 De nieuwe 100 Meter Crew wedstrijddata voor 2020 zijn bekend en hier terug te vinden:

http://www.100metercrew.nl/100metercrew.nl/index.php/agenda

Met iedere luchtbuks, ongeacht het kaliber is deel te nemen aan de 100 Meter Crew wedstrijden. Of dit nu 4,5mm, .22, .25, .257, .30. .45 of .72 is dat maakt niet uit. Ieder kaliber is dus welkom en ook pellets, solids, slugs of wat voor projectiel dan ook.

 

De nieuwe wedstrijdkaart voor 2021!

Sinds jaar en dag gebruikt SV De 100 Meter Crew hun eigen schietkaart voor de wedstrijden. Door de jaren heen proberen we de kaart meer en meer te optimaliseren naar de wens van de wedstrijdschutters. Zo hebben we ook deze keer weer goed geluisterd en hierbij presenteren wij onze nieuwe kaart voor 2021!

Uiteraard is het formaat van de scoreringen ongewijzigd dus de puntentelling is altijd vergelijkbaar met voorgaande editie's van De 100 Meter Crew kaart.

Who's Online

We have 19 guests and one member online

  • Impact
Met medewerking van: ____________________________
Go to Top
Template by JoomlaShine