100 meter wedstrijd in Wateringen bij SV OKK AFGELAST!

 

Beste medeschutters,

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten de wedstrijd van aanstaande zondag te cancelen.

Een voor ons heel zwaar besluit doch als SV De 100 Meter Crew willen wij graag dat iedere deelnemer zich welkom- en vooral ook veilig voelt tijdens onze wedstrijden.

De huidige omstandigheden, in combinatie met een voor ons nieuwe locatie (Wateringen), maakt dat wij niet kunnen garanderen dat wij de wedstrijd kunnen uitvoeren volgens de, per aanstaande zaterdag geldende, Covid-19 maatregelen.

Wij hopen u allemaal te ontvangen tijdens de afsluitende wedstrijd op 12 december in Katwijk.
Vanzelfsprekend houden wij jullie op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

SV De 100 Meter Crew

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100 meter wedstrijd in Oirlo bij SSV Remington.

Versoepelingen corona: wedstrijden mogen weer! (klik hier voor het volledige KNSA bericht)

En dus gaat De 100 Meter Crew weer gelijk voor jullie aan de gang met nog een wedstrijd. Meer data volgen hopelijk spoedig maar schrijf je snel in voor de wedstrijd van zondag 3 oktober bij SSV Remington in Orlo:

HIER INSCHRIJVEN

 

100 meter wedstrijd in Ochten bij Le Cartouche.

Versoepelingen corona: wedstrijden mogen weer! (klik hier voor het volledige KNSA bericht)

En dus gaat De 100 Meter Crew weer gelijk voor jullie aan de gang. Meer data volgen hopelijk spoedig maar schrijf je snel in voor de wedstrijd van zondag 18 juli bij Le Cartouche in Ochten:

HIER INSCHRIJVEN

 

Agenda 2020

 De nieuwe 100 Meter Crew wedstrijddata voor 2020 zijn bekend en hier terug te vinden:

http://www.100metercrew.nl/100metercrew.nl/index.php/agenda

Met iedere luchtbuks, ongeacht het kaliber is deel te nemen aan de 100 Meter Crew wedstrijden. Of dit nu 4,5mm, .22, .25, .257, .30. .45 of .72 is dat maakt niet uit. Ieder kaliber is dus welkom en ook pellets, solids, slugs of wat voor projectiel dan ook.

 

De nieuwe wedstrijdkaart voor 2021!

Sinds jaar en dag gebruikt SV De 100 Meter Crew hun eigen schietkaart voor de wedstrijden. Door de jaren heen proberen we de kaart meer en meer te optimaliseren naar de wens van de wedstrijdschutters. Zo hebben we ook deze keer weer goed geluisterd en hierbij presenteren wij onze nieuwe kaart voor 2021!

Uiteraard is het formaat van de scoreringen ongewijzigd dus de puntentelling is altijd vergelijkbaar met voorgaande editie's van De 100 Meter Crew kaart.

Who's Online

We have 15 guests and no members online

Met medewerking van: ____________________________
Go to Top
Template by JoomlaShine